Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın yahut müstacel kondisyon vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi bâtınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda binadan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve kişioğlu hayatını bel kemiği alan, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın yanı silsile yangının gayrı alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının muayene şeşna allıkınması kolaylaşır ve elan fazla ziyan vermesi önlenir.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

CMD Mühür; nitelikli ve muteber yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın eminği dair mahir kadrosuyla Türkiye genelinde iş vermektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgi verecektir.

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir mimarida olan bu tasarlar mühlik durumların muamele göstericisidir.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının diğer bir önemli sebebi de rastgele bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları ciğerin kolay açılabilmektedir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere göre projelendirilirken az çok önemli bir Yangın Kapısı noktada bulunmaktadır. Bu bapların tasarrufı ve uygulamasında bazı dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Zıt takdirde aksiyonlevini namına getirememekle yan yana yangına karşı savunmasız bir platform oluşturur. Peki yangın bapsı seçerken nelere uyanıklık edilmeli?;

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Report this wiki page